RSS news

60 plussers opgelet!

Op zaterdag 27 juli  tussen 10.00 – 15.00 uur wordt de (gratis) beweegmarkt voor 60 plussers in Sociaal Cultureel centrum de Bolder, ’t Spil 1 te Monnickendam georganiseerd.

Gemeentepagina donderdag 20 juni 2019

Deze week het laatste nieuws over de bestuurlijke toekomst, de verhuizing van de milieustraat naar Purmerend, onze vacature "financieel adviseur planning en control" en verkeershinder door het klapstoelenconcert in Monnickendam.

Burgemeester ontvangt "gouden" echtparen

Op vrijdag 7 juni 2019 heeft burgemeester Luzette Kroon de echtparen in het zonnetje gezet die in de eerste helft van 1969 zijn getrouwd en nu dus hun 50 jarig huwelijksjubileum vieren.

Regionale veteranenbijeenkomst op dinsdag 25 juni a.s.

Uit respect en waardering voor hun bijdrage aan vrede en veiligheid van ons land en ook daarbuiten, bieden de burgemeesters van de gemeenten Waterland, Edam-Volendam en Landsmeer de veteranen, die in hun gemeenten wonen, een bijzondere avond aan. 

Gemeentepagina donderdag 13 juni 2019

Deze week het laatste nieuws over de bestuurlijke toekomst, de feestelijke bijeenkomst voor de "gouden" echtparen, de uitnodiging voor de regionale veteranenbijeenkomst en de verhuizing van de milieustraat naar Purmerend.

Denk mee over het OV in Zaanstreek-Waterland

De Vervoerregio Amsterdam heeft het ontwerp Programma van Eisen (PvE) voor de aanbesteding van het openbaar busvervoer in Zaanstreek-Waterland vrijgegeven voor inspraak. Van 3 juni tot en met 14 juli ligt het ontwerp programma van eisen ter inzage en kunnen inwoners, bedrijven en belangenorganisaties een reactie indienen.

Gemeentepagina donderdag 6 juni 2019

Deze week het laatste nieuws over de bestuurlijke toekomst, de gewijzigde openingstijden tijdens Pinksteren, en de verhuizing van de milieustraat naar Purmerend.

Gemeentepagina donderdag 30 mei 2019

Deze week het laatste nieuws over de bestuurlijke toekomst, de gewijzigde openingstijden, en de Challenge4Life Obstaclerun. En natuurlijk een kort overzicht van onze bekendmakingen van deze week.

Waterland doet mee met NIX zonder ID

Help je mee? Toon je ID! Ben je tussen de 18 en 25 jaar en wil je alcohol of sigaretten kopen? Zorg dan dat je de ID alvast bij de hand hebt en laat deze zien, zonder dat er om gevraagd wordt.

Gemeentepagina donderdag 23 mei 2019

Deze week het laatste nieuws over de bestuurlijke toekomst en informatie over het aanvragen van een Koninklijke onderscheiding (lintje). En natuurlijk een kort overzicht van onze bekendmakingen van deze week

Extra aandacht voor een schone omgeving tijdens Avond4daagse Monnickendam

Maandagavond 20 mei is de Avond4daagse weer van start gegaan. Burgemeester Luzette Kroon gaf het startsein voor de 400 wandelaars (voornamelijk kinderen en hun begeleiders). Wethouder Astrid van de Weijenberg van Milieu, was aanwezig om het belang van een “schone” Avond4daagse te benadrukken. Zij deelde kaarten voor de zwerfafvalbingo en afvalzakken uit.

Enquête winterterrassen horeca

Bewoners van de gemeente Waterland worden van harte uitgenodigd om de enquête over de winterterrassen bij horecagelegenheden in te vullen.

Obstaclerun - Challenge4Life

Op 22 juni 2019 vindt de eerste Challenge4Life-Obstaclerun plaats op het Hemmeland in Monnickendam.